Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Usporedba
Favoriti
Prijavi se
Prijavi se

Cijene

Cijene izražene na stranici roto-sisak.hr su u eurima (EUR), sadrže PDV i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje. Cijena robe utvrđena je za svaki proizvod pojedinačno.

Načini plaćanja

1. Plaćanje pouzećem gotovinom po primitku pošiljke: Za opciju plaćanja pouzećem omogućuje se da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prijevozničke tvrtke prilikom same isporuke na adresu. 2. Plaćanje kreditnim karticama : American Express, Visa, Diners, MasterCard putem internet servisa WS Pay 3. Virmansko plaćanje : Kod izbora ovog načina plaćanja na svoju email adresu dobiti ćete ponudu za plaćanje (predračun) sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj žiro računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Za virmanske uplate roba se isporučuje tek nakon što uplatu proknjižimo prema izvodima iz banke - u pravilu, sljedeći radni dan.

Uvjeti isporuke

1. Osobno preuzimanje : Sve narudžbe koje su plaćene internet bankarstvom, virmanski ili kartično putem internet servisa WS Pay možete osobno preuzeti u prodavaonici Roto-Sisak d.o.o, Nikole Šipuša 17, 44000 Sisak u radnom vremenu trgovine koje je navedeno na našoj web stranici. Prilikom osobnog preuzimanja, molimo vas da prvo provjerite da li je roba spremna za preuzimanje na broj telefona 044 543127, a prilikom preuzimanja donesite u prodavaonicu kopiju narudžbe koju ste prethodno dobili na vašu email adresu. 2. Dostava i dostava s pouzećem : Dostava robe naručene preko naše internet trgovine vrši se prijevozničkom tvrtkom za područje Republike Hrvatske. Za sve maloprodajne narudžbe napravljene preko naše web stranice koje su ispod 250 EUR, kupac snosi trošak dostave. Za kartično plaćanje putem internet servisa WS Pay, plaćanje internet bankarstvom i virmanski, trošak dostave iznosi 5,81 EUR (PDV uračunat u cijenu), a za dostavu s plaćanjem POUZEĆEM (gotovinsko plaćanje dostavljaču prijevozničke tvrtke) trošak dostave iznosi 7,48 EUR (PDV uračunat u cijenu) što će biti vidljivo na narudžbi. Pouzećem isporučujemo robu do maksimalnog iznosa od 398,17 EUR (PDV uračunat) te zadržavamo pravo da određenu robu ne šaljemo pouzećem. U slučaju da kupac ne preuzme robu na vrijeme i nakon obavijesti o prispjeću pošiljke, kupac snosi sve troškove vraćanja robe u poslovnicu Roto-Sisak d.o.o. Za sve maloprodajne narudžbe napravljene preko naše web stranice koje su iznad 250 EUR (PDV uračunat) kao i veleprodajne narudžbe u iznosu iznad 200,00 EUR + PDV, dostavu na području Republike Hrvatske vršimo na naš trošak.

Vrijeme isporuke

Rokovi isporuke kod plaćanja kreditnim ili debitnim karticama, radnim danom od ponedjeljka do petka, roba se dostavlja sljedeći radni dan kada je vidljivo da je financijska transakcija provedena. Kod uplata vikendom isporuka se također prenosi na radni dan kad je uplata vidljiva. Kod virmanskih uplata ili uplata općom uplatnicom Roto-Sisak d.o.o. robu isporućuje tek kad je uplata vidljiva na računu najčešće sljedeći radni dan. Ukoliko se dogodi da roba iz nekih razloga bude neisporučena, Roto-Sisak d.o.o. će ponuditi kupcu adekvatnu zamjenu. Ako kupcu ne odgovara zamjenski artikl izvršit će se povrat uplaćenih sredstava na tekući ili žiro račun na koji kupac zahtjeva. Ukoliko se dostava robe vrši pouzećem te se narudžba zaključi do 12 sati, robu možemo poslati isti dan na traženu adresu, u suprotnom, sljedeći radni dan. Ažuriranje stanja zaliha na web trgovini vrši se jednodnevno, te postoji mogućnost da kupac naruči robu koja je u međuvremenu prodana. U tom slučaju ćemo obavjestiti kupca o sljedećem roku isporuke istog proizvoda ili mu ponuditi adekvatu zamjenu.

Obavijest o načinu podnošenja pisanih prigovora potrošača

Potrošač može podnijeti pisani prigovor na način : 1. U poslovnom prostoru u sjedištu trgovačkog društva na adresi Roto-Sisak d.o.o., Nikole Šipuša 17, 44000 Sisak. 2. Na email adresu tvrtke Roto-Sisak d.o.o. : roto-sisak@roto-sisak.hr . 3. Putem pošte Ukoliko potrošač podnese pisani prigovor u poslovnim prostorijama tvrtke Roto-Sisak d.o.o., Roto-Sisak d.o.o. će bez odgađanja potvrditi njegov primitak. Ukoliko je pisani prigovor poslan u obliku pošte ili elektroniče pošte, Roto-Sisak d.o.o. se obavezuje da će u roku od 15 dana od dana zaprimljenog prigovora odgovoriti na isti. Roto-Sisak d.o.o. se obavezuje da će čuvati evidenciju prigovora potrošača na trajnom mediju, godinu dana od dana primitka pisanog prigovora potrošača.

Pravo potrošača na jednostrani raskid ugovora

Potrošač ima pravo u roku od 14 dana od dostave prozivoda kupljenog na daljinu jednostrano raskinuti ugovor ne navodeći razloge za to. Rok za jednostrani raskid iznosi 14 dana od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi koja nije prijevoznik, proizvod koji čini predmet ugovora predan u posjed. Da bi potrošač mogao ostvariti pravo na jednostrani raskid ugovora, mora nas obavjestiti o svojoj odluci o jednostranom raskidu ugovora prije isteka roka i to nedvosmislenom izjavom, poslanom poštom ili elektroničkom poštom u obliku obrazca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na ovom linku: Obrazac o jednostranom raskidu ugovora Potvrdu primitka obavijesti o jednostranom raskidu ugovora dostaviti ćemo vam bez odgađanja elektroničkom poštom. Potrošač mora izvršiti povrat proizvoda bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana davanja izjave o jednostranom raskidu ugovora. Prekoračenje ovog roka rezultira gubitkom prava na jednostrani raskid ugovora, odnosno, povrata plaćenog. Izravne troškove povrata robe potrošač mora snositi sam. Potrošač isto tako snosi trošak svakog umanjenja vrijednosti robe (članak 77. Zakona o zaštiti potrošača) (otpakirana roba, izgubljena dokumentacija i dijelovi, oštećenja, korištenje robe i slično), osim onoga koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti. Ukoliko je proizvod vraćen neispravan, s većim oštećenjima ili bez dijelova i dokumentacije te ukoliko se isti ne dostave u naknadnom roku od 8 dana smatra se da potrošač nije ispunio svoju obavezu povrata robe te Prodavatelj nije dužan izvršiti povrat uplaćenih sredstava. U slučaju jednostranog raskida ugovora kupac šalje robu natrag o vlastitom trošku. U slučaju ako ste greškom naručili krivu robu i tražite zamjenu za neki drugi artikl, troškove prikupa krive isporuke i ponovnog slanja snosite sami. U slučaju da je došlo do naše greške kod isporuke, sve troškove prikupa i slanja snosimo mi. Ako jednostrano raskinete ovaj ugovor izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili umanjen za troškove isporuke, odnosno izvršit ćemo povrat novca samo za plaćenu robu isključujući troškove isporuke. Povrat novca biti će izvršen bez odgađanja a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora. Povrat novca bit će izvršen transakcijskim putem na Vaš račun. Povrat novca možemo izvršiti tek što nam roba bude vraćena i kada utvrdimo kako nema nedostataka i oštećenja. Potrošač ne može koristiti pravo na jednostrani raskid ugovora u slučaju u kojima je temeljem članka 79. Zakona o zaštiti potrošača to pravo isključeno.

Zaštita prava

Internetska stranica sadrži materijale zaštićene autorskim pravom, žigom, dizajnom te druge informacije koje su pokrivene drugim pravima fizičkih ili pravnih osoba, uključujući, ali bez ograničenja na tekstove, softver, fotografije, grafiku kao i cijeli sadržaj Internetskih stranica roto-sisak.hr, a u skladu s propisima Republike Hrvatske, krajnji korisnik ne smije mijenjati, objavljivati, prenositi, sudjelovati u prijenosu ili prodaji, stvarati izvedenice, ili na bilo koji način iskorištavati bilo koji sadržaj, u cijelosti ili djelomično. Krajnji korisnik može preuzimati, ispisivati i spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo u svrhu svoje vlastite uporabe. Nije dozvoljeno kopiranje, redistribucija, ponovni prijenos, izdavanje ili komercijalno iskorištavanje preuzetog materijala bez izričitog pismenog odobrenja tvrtke Roto-Sisak d.o.o. i nositelja autorskog prava.


VSC Pro+ Internet Shop   Otvorite Internet Trgovinu