VAŽNA OBAVIJEST

 • Način poslovanja od 19.03.2020. do daljnjega u uvjetima izazvanim virusom COVID-19

  S obzirom na odluku kriznog stožera civilne zaštite da se obustavlja rad svih trgovina osim onih posebno navedenih, Roto-Sisak d.o.o. od 19.03.2020. radi zaštite naših zaposenika i kupaca zatvara svoj maloprodajni prostor i ulaže maksimalne napore kako bi prilagodili svoje prodajne procese novonastalim okolnostima.
  Prodaja roba i usluga će i dalje funkcionirati ali na drugi način. Roba i usluge će se i dalje moći naručiti isključivo online, putem naše internet trgovine na adresi www.roto-sisak.hr ili na tel: 044 543 127 (radi potrebnih detalja).
  Naše prodajno osoblje je svedeno na minimum, dio njih radi od kuće pa će sustav obrade narudžbi, fakturiranje i ostali procesi i dalje nesmetano funkcionirati.
  Plaćanje robe će se moći vršiti isključivo putem Internet bankarstva (molimo pogledati Opći uvjeti poslovanja - Načini plaćanja).

  Izdavanje i preuzimanje robe na našoj adresi moguće je uz prethodnu najavu na tel: 044 543 127 poštujući sva sigurnosna pravila. Neće biti bliskog kontakta između naših zaposlenika i kupaca jer smo prilagodili prostor za izdavanje robe.

  Na lijevoj strani zgrade (ulaz u haustor) je punkt za preuzimanje robe s dezinfekcijskim sredstvima i opće upute oko ponašanja te plakati o pravilnom pranju ruku i higijenskoj zaštiti.

  Dostava robe putem dostavnih službi i dalje radi, vjerujemo da će se i više kupaca odlučiti za dostavu. Prilikom tih radnji, osigurati ćemo da dostava bude bez međusobnih kontakata.
  Kako svakodnevno dobivamo robu svi paketi koji ulaze u firmu prolaze dezinfekciju.
  Svi zaposlenici educirani su i zamoljeni da maksimalno smanje kontakte van firme.

  Poštujemo i prihvaćamo sve odluke i smjernice koje su izdane od strane nadležnih institucija i ponašamo se u skladu s time sve u svrhu zaštite svih nas.

  Sve potrebne informacije ćemo ažurirati na našim web stranicama.
  Također slobodno možete kontaktirati i naše radnike za bilo kakve nejasnoće i upite.

  e-mail veleprodaja: roto-sisak@roto-sisak.hr
  e-mail webshop: info@roto-sisak.hr
  tel: 044 543127, mob: 091 1334440

  Roto-Sisak!