VAŽNA OBAVIJEST

 • Način poslovanja od 11.05.2020. do daljnjega u uvjetima izazvanim virusom COVID-19

  S obzirom na trenutnu odluku kriznog stožera civilne zaštite, Roto-Sisak d.o.o. od 11.05.2020. radi zaštite naših zaposenika i kupaca ulaže maksimalne napore kako bi prilagodili svoje prodajne procese novonastalim okolnostima.
  Prodaja roba i usluga i dalje funkcionira kroz maloprodaju, naručivanje online, putem naše internet trgovine na adresi www.roto-sisak.hr ili na tel: 044 543 127 (radi potrebnih detalja).
  Naše prodajno osoblje pridržava se preporučenih radnih uvjeta od strane stožera civilne zaštite od kojih su najvažniji oni koji se odnose na higijenske uvjete dezinfekcije prostora, robe i ruku, nošenje jednokranih maski za lice i po potrebi rukavica, neposredna fizička distanciranost između djelatnika i klijenata kao i održavanje razmaka od dva metra između klijenata. Uz prethodno navedeno, sve ostale aktivnosti i procesi vezane za obradu narudžbi, fakturiranje i dalje nesmetano funkcioniraju.

  Izdavanje i preuzimanje robe na našoj adresi je moguće, poštujemo sva sigurnosna pravila.

  Ulazak u maloprodajni prostor je isključivo po jednom kupcu, te na naš poziv!

  Dostava robe putem dostavnih službi odvija se nesmetano pri čemu se osiguravaju preporučeni higijenski uvjeti izdavanja i pakiranja robe.
  Kako svakodnevno dobivamo robu svi paketi koji ulaze u firmu prolaze dezinfekciju.
  Svi zaposlenici educirani su i zamoljeni da maksimalno smanje kontakte van firme.

  Poštujemo i prihvaćamo sve odluke i smjernice koje su izdane od strane nadležnih institucija i ponašamo se u skladu s time sve u svrhu zaštite svih nas.

  Sve potrebne informacije ćemo ažurirati na našim web stranicama.
  Također slobodno možete kontaktirati i naše radnike za bilo kakve nejasnoće i upite.

  e-mail veleprodaja: roto-sisak@roto-sisak.hr
  e-mail webshop: info@roto-sisak.hr
  tel: 044 543127, mob: 091 1334440

  Roto-Sisak!