OBAVIJEST O POSLOVANJU (COVID-19)

 • Način poslovanja od 11.05.2020. do daljnjega u uvjetima izazvanim virusom COVID-19

  S obzirom na trenutnu odluku kriznog stožera civilne zaštite, Roto-Sisak d.o.o. od 11.05.2020. radi zaštite naših zaposenika i kupaca ulaže maksimalne napore kako bi prilagodili svoje prodajne procese novonastalim okolnostima.
  Prodaja roba i usluga i dalje funkcionira kroz maloprodaju, naručivanje online, putem naše internet trgovine na adresi www.roto-sisak.hr ili na tel: 044 543 127 (radi potrebnih detalja).
  Naše prodajno osoblje pridržava se preporučenih općih protuepidemijskih mjera zaštite poslovnih prostora od strane stožera civilne zaštite prema posebnim preporukama i uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od kojih su najvažniji oni koji se odnose na higijenske uvjete dezinfekcije i provjetravanja prostora prodavaonice i skladišta, svakodnevno čišćenje, redovito pranje ruku, nošenje zaštitnih rukavica i maski za lice, neposredna fizička distanciranost između djelatnika i klijenata kao i održavanje minimalnog razmaka u zatvorenom poslovnom prostoru od dva metra, a sve to dok traje obveza njihovog pridržavanja.
  Uz prethodno navedeno, sve ostale aktivnosti i procesi vezane za obradu narudžbi, fakturiranje i dalje nesmetano funkcioniraju.

  Izdavanje i preuzimanje robe na našoj adresi je moguće, poštujemo sva sigurnosna pravila.

  Ulazak u maloprodajni prostor je isključivo po jednom kupcu, te na naš poziv!

  Dostava robe putem dostavnih službi odvija se nesmetano pri čemu se osiguravaju preporučeni higijenski uvjeti izdavanja i pakiranja robe.
  Kako svakodnevno dobivamo robu svi paketi koji ulaze u firmu prolaze dezinfekciju.
  Svi zaposlenici educirani su i zamoljeni da maksimalno smanje kontakte van firme.

  Poštujemo i prihvaćamo sve odluke i smjernice koje su izdane od strane nadležnih institucija i ponašamo se u skladu s time sve u svrhu zaštite svih nas.

  Sve potrebne informacije ćemo ažurirati na našim web stranicama.
  Također slobodno možete kontaktirati i naše radnike za bilo kakve nejasnoće i upite.

  e-mail veleprodaja: roto-sisak@roto-sisak.hr
  e-mail webshop: info@roto-sisak.hr
  tel: 044 543127, mob: 091 1334440

  Roto-Sisak!